Αφού δεν σκοτώθηκαν, παντρεύτηκαν


Το properman.gr είχε bachelor και γάμο αυτές τις δύο εβδομάδες. Τα αφεντικά αποφάσισαν να φτάσουν εις γάμου κοινωνία, οπότε η ιστοσελίδα πλέον θα έχει άλλη αίγλη, πιο σοβαρή.
Καλό θα ήταν για όλους μας το αναγνωστικό κοινό να πει τα συγχαρητήριά του και να αφήσει τις ευχές του για βίο ανθόσπαρτο. Παίρνω ποσοστά με βάση τα χρόνια γάμου και τις ευχές, οπότε σε μία πενηνταετία, όταν θα είναι 90 χρονών και εγώ θα παραμένω 36, θα είμαι πλούσιος. Εύα, μην κάνεις την πρόσθεση. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΟ.


Περάσαμε ωραία με εκείνη την παρέα, ωστόσο τώρα ρίχνουν νομίσματα στη Φοντάνα ντι Τρέβι και είναι πιθανό ότι η νύφη το παίζει Ανίτα Έκμπεργκ στην «Dolce Vita», για αυτό, άλλωστε, ταξίδεψε στην «αιώνια πόλη» με το νυφικό και χωρίς αποσκευές. Το γαμπρό, τον Λεωνίδα, μπορείτε να τον αναγνωρίσετε ως το μόνο άνθρωπο στην πόλη που χορεύει ζεϊμπέκικο με Παβαρότι. Μία μέρα αφού παντρεύτηκαν, ο Φραντσέσκο Τότι σταμάτησε το ποδόσφαιρο και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πέθανε. Οποιοσδήποτε επιθυμεί αντί στεφάνων να προσφέρει ένα ποσό για τους νεόνυμφους, ο λογαριασμός της τράπεζας είναι 6854-7772-1994-1976, κάτοχος Λευτέρης Ελευθερίου. Μη φεισθείτε χρημάτων, κάπως πρέπει να ζήσουν. 
Αφού δεν σκοτώθηκαν, παντρεύτηκαν Αφού δεν σκοτώθηκαν, παντρεύτηκαν Reviewed by Λευτέρης Ελευθερίου on 4:31 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.