Το «invisible» κάνει ορατό το ελληνικό cinema


Για πολλούς αλλά κυρίως για τα ΜΜΕ και τη βιομηχανία του θεάματος, ο ελληνικός κινηματογράφος είναι το «Safe Sex» και άλλες παρόμοιες ταινίες που σάρωσαν τα εισιτήρια. Ευτυχώς όμως κάποιοι πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, συνεχίζουν να κάνουν τέχνη, οραματιζόμενοι την αναγέννηση του καλού ελληνικού σινεμά. Ένας απ’ αυτούς, ο Δημήτρης Αθανίτης και η ταινία του Invisible που έκανε χθες, Πέμπτη, πρεμιέρα στις αίθουσες και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο, με δύο βραβεία από το Φεστιβάλ της Φλωρεντίας.


Το αστικό γουέστερν με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Στάνκογλου έφυγε από την τελετή βράβευσης του «Montelupo Fiorentino MIIFF» με το 2ο Βραβείο Καλύτερης Ταινίας αλλά και αυτό του Ανδρικού Ρόλου. Πρόκειται για το δέκατο βραβείο και το τρίτο του πρωταγωνιστή της Γιάννη Στάνκογλου, με έναν ρόλο ορόσημο στην καριέρα του.
Το «Invisible», είναι μία ιστορία εκδίκησης με ήρωα έναν απολυμένο πατέρα που έρχεται αντιμέτωπος με την αδικία και ξεπερνά τα όρια ανακαλύπτοντας ότι δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο.

Μπορείτε να την παρακολουθήσετε αποκλειστικά στον κινηματογράφο Αλκυονίς New Star Art Cinema (Ιουλιανού 42-46, πλ. Βικτωρίας).

Το «invisible» κάνει ορατό το ελληνικό cinema Το «invisible» κάνει ορατό το ελληνικό cinema Reviewed by Unknown on 3:30 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.