«Ένας νέος μπαρμπέρης γεννιέται»


Ο Romarjo Antwni Abedini είναι το κλασικό παράδειγμα ενός νέου ανθρώπου που ξεκίνησε με δυσκολίες στην αρχή, αλλά που στο τέλος έφτασε στην κορυφή. Ο δρόμος ανοίγει μόνο αν έχεις μεράκι, πάθος και υπομονή. Πρέπει να είσαι ταπεινός και να δουλεύεις στις λεπτομέρειες, για να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό. Κι όταν πήρε το πρώτο βραβείο του στην κατηγορία παραδοσιακού εγγλέζικου ξυρίσματος, στο 1ο Greek Barber Festival και αναδείχθηκε ο 1ος Best Barber Razor 2016, εμπνεόμενος από το όνομά του, το απεκάλεσα «Il barbierre Romarjo Antwni Abedini».


Τότε αυτός μου απάντησε πως «Il barbierre» είναι μόνο ένας. Ο  «Il barbierre Panagiotis Tasakos», ο δάσκαλός μου. Είναι ο άνθρωπος στον οποίο οφείλω τα πάντα. Δίπλα του έμαθα, όχι την αλφαβήτα του μπαρμπέρη αλλά, το πώς να φτιάχνω όμορφους ανθρώπους. Πώς να τους κάνω να νιώθουν ευχάριστα, μέσα από την κλασική περιποίηση που κάνουμε εμείς, οι κουρείς της νέας γενιάς. Στο κατάστημα του κ. Τασάκου, το γνωστό «Barber Stories».


Ο Romarjo Antwni Abedini έμαθε να δουλεύει σωστά και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κατάφερε όχι μόνο να γίνει βασικός στην ομάδα του «Barber Stories», όχι μόνο να αναδειχθεί ως ο 1ος Best Barber Razor 2016, αλλά και εσχάτως να γίνει και εκπαιδευτής σε σεμινάρια ξυρίσματος.

Επομένως θα μπορούσαμε απερίφραστα να πούμε πως ο R.A. Abedini είναι το καλό παράδειγμα, δείχνοντας το δρόμο στους νέους μπαρμπέρηδες, αυτούς που σε λίγο θα πάρουν τη σκυτάλη από τους παλιούς μαστόρους!

Στο ρόλο του properman
η Ελένη Μάρρα

(Υπεύθυνη πωλήσεων & marketing 
Marras For Men και ShaveDoctor)
«Ένας νέος μπαρμπέρης γεννιέται» «Ένας νέος μπαρμπέρης γεννιέται» Reviewed by Unknown on 12:00 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.