Πώς να μεγαλώσεις σωστά μια γενειάδα


Το να μεγαλώνεις μια γενειάδα μπορούμε να πούμε ότι είναι μια αίσθηση ελευθερίας αλλά είναι ωστόσο και δέσμευση. Η γενειάδα σας είναι σαν τα μαλλιά σας: εάν δεν λουστείτε για 3 μέρες θα λαδώσουν, εάν δεν τα ενυδατώσετε θα θαμπώσουν και θα χάσουν την λάμψη τους, εάν δεν επισκεφτείτε το κοντινότερο μπαρμπεράδικο για να κουρευτείτε, θα χάσουν το σχήμα τους. Το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και στην γενειάδα σας . Γι' αυτό σας ετοιμάσαμε μερικά μικρά μυστικά για όμορφη, καλοσχηματισμένη και ενυδατωμένη γενειάδα με την σωστή χρήση των κατάλληλων προϊόντων.

1. Χρησιμοποιήστε scrub προσώπου για να καθαρίσετε την λιπαρότητα από την επιδερμίδα σας αλλά και να βοηθήσετε να απορροφηθούν καλύτερα τα επόμενα προϊόντα φροντίδας. 

2. Χρησιμοποιήστε ειδικά σχεδιασμένα σαμπουάν για την γενειάδα σας που θα σας απαλλάξουν από καθημερινές μυρωδιές/συνήθειες όπως το κάπνισμα ,φαγητό κ.α.

3. Χρησιμοποιήστε εξειδικευμένα λάδια τα οποία θα προσφέρουν στην γενειάδα σας ενυδάτωση, λάμψη και υγεία.

4. Βουρτσίστε καθημερινά την γενειάδα σας . 

5. Επισκεφτείτε τον μπαρμπέρη σας για να σας δώσει το κατάλληλο σχήμα στην γενειάδα σας. Μια καλοσχηματισμένη γενειάδα αξίζει τον σεβασμό πολλών ξυρισμένων ανδρών.

6. Μια φορά την εβδομάδα απολαύστε μια θεραπεία για την γενειάδας σας με ζεστό λάδι που θα σας προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και λάμψη. Ενημερωθείτε για το «spa γενειάδας» από τον μπαρμπέρη σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Μην ξεχνάτε πως φυτρώνουν 25,000 τρίχες στην γενειοφόρο περιοχή κάθε 24 ώρες και μακραίνουν μισό χιλιοστό κάθε μέρα. Καθώς λοιπόν μεγαλώνουν τόσο γρήγορα είναι πολύ σημαντικό να περιποιείστε την γενειάδα σας με τα κατάλληλα προϊόντα για αυτήν. Με αυτά τα μικρά μυστικά μπορείτε να έχετε μια γενειάδα χωρίς θαμπάδα και «ατίθασες» τρίχες, πλούσια, ενυδατωμένη και λαμπερή.


Facial Scrub “ShaveDoctor” : Ειδικά σχεδιασμένο scrub για την ανδρική επιδερμίδα.  Ανοίγει τους θύλακες της επιδερμίδας και με αυτό τον τρόπο βοηθάει να ανασηκωθούν οι τρίχες που είναι εγκλωβισμένες μέσα σε αυτή. Εμπλουτισμένο με λάδι από τεϊόδεντρο (tea tree oil) το οποίο έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.


Σαμπουάν για την γενειάδα “Marras”: Ειδικά σχεδιασμένο σαμπουάν για την γενειάδα. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό με ευχάριστες μυρωδιές.100% φυσικό & ελληνικό προϊόν με βάση το αγνό παρθένο ελαιόλαδο και αιθέρια έλαια. Σε 5 μυρωδιές : βανίλια, σανταλόξυλο, λεβάντα, λεμόνι, μανόλια.


Λάδι για την γενειάδα “Marras”: Ειδικά σχεδιασμένο λάδι για την γενειάδα. Προσφέρει ενυδάτωση και λάμψη. 100% φυσικό & ελληνικό προϊόν με βάση το αγνό παρθένο ελαιόλαδο και αιθέρια έλαια. Σε 5 μυρωδιές : βανίλια, σανταλόξυλο, λεβάντα, λεμόνι, μανόλια.

Στο ρόλο του properman
η Ελένη Μάρρα

(Υπεύθυνη πωλήσεων & marketing 
Marras For Men και ShaveDoctor)
Πώς να μεγαλώσεις σωστά μια γενειάδα Πώς να μεγαλώσεις σωστά μια γενειάδα Reviewed by Unknown on 1:30 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.