Βουλιμικό τριήμερο στο παλιό Αμαξοστάσιο


Σαν φαγητό το burger, μπορεί να φαντάζει κάτι απλό και εύκολο, μα όλοι γνωρίζουμε πως δεν είναι έτσι. Η αναζήτηση ενός καλού μπιφτεκόψωμου, για τους λάτρες του είδους, μπορεί να σε οδηγήσει αρκετά χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο διαμονής σου, προκειμένου να γευτείς αυτό το διαφορετικό, το ποιοτικό, που μεταφέρεται από στόμα σε στόμα. Γιατί είναι η αλήθεια πως μέχρι πρότινος, τα καλά burgerάδικα σπάνιζαν και έπρεπε να έχεις έναν χάρτη όμοιο με αυτού του χαμένου θησαυρού των Ναζί για να τα εντοπίσεις. Όλα αυτά όμως μέχρι χθες, καθώς το πρώτο Burger Fest ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του, σε ένα τριήμερο που όμοιό του δεν έχει υπάρξει στην χώρα μας.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Σαν ιδέα μπορεί να είναι λίγο περίεργη, καθώς το burger είναι ξενόφερτο «έθιμο» για την Ελλάδα και μία γιορτή γι’ αυτό, όπως και να το κάνεις, ξενίζει. Παρά ταύτα, ξενοφοβία στο φαγητό δεν χωράει κι έτσι από τις 6 μέχρι τις 8 Μαΐου, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Παλιού Αμαξοστάσιου του ΟΣΥ, τα πιο σημαντικά εστιατόρια από όλη την Aθήνα θα σερβίρουν τις δικές τους γευστικές προτάσεις για burgers! Γενική είσοδος μόνο 5€, με ολοήμερα happenings, συναυλίες, αναψυκτικό ή μπύρα για να ξεδιψάσεις και φυσικά ειδικές τιμές στο φαγητό. Το κάθε Burger House που συμμετέχει έρχεται με ένα menu διαμορφωμένο τόσο γευστικά όσο και τιμολογιακά, έτσι ώστε να απολαύσεις όλες τις ρηξικέλευθες προτάσεις τους, από mini burgers μέχρι πολυόροφα κατασκευάσματα που σου κόβουν την ανάσα.


Πού: Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι
Πότε: 6, 7 και 8 Μαΐου 2016
Πόσο: 5€ (με μπύρα ή αναψυκτικό) / Ελεύθερη είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών

Ώρες λειτουργίας
Παρασκευή 17:00 - 01:00
Σαββάτο 12:00 - 01:00
Κυριακή 12:00 - 23:00

Για περισσότερες πληροφορίες τσέκαρε:
Τη σελίδα του Festival: http://www.burgerfest.gr/
Το επίσημο facebook page: http://www.facebook.com/burgerfestgr/

To Facebook event: http://www.facebook.com/events/380117338861582/
Βουλιμικό τριήμερο στο παλιό Αμαξοστάσιο Βουλιμικό τριήμερο στο παλιό Αμαξοστάσιο Reviewed by Unknown on 7:30 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.