Το Navarino Challenge είναι μία πρόκληση που πρέπει να αποδεχθείς


Στη ζωή οι προκλήσεις είναι κάτι το καθημερινό, ειδικά την εποχή της κρίσης. Μα πόσες απ’ αυτές επιλέγουμε ή ακόμα καλύτερα, πόσες απ’ αυτές έχουν να κάνουν με την υγεία και την ευεξία μας; Η απάντηση είναι αναμενόμενη: σχεδόν καμία. Σχεδόν. Γιατί μία πρόκληση που μας κάνει καλό διοργανώνεται κάθε χρόνο το Σεπτέμβρη στη Μεσσηνία και αξίζει να την αποδεχθείς, το Navarino Challenge.

Η πολυβραβευμένη διοργάνωση αθλητικού τουρισμού «Navarino Challenge», πραγματοποιείται κάθε χρόνο με τη συμμετοχή ανθρώπων όλων των ηλικιών που λαμβάνουν μέρος στις πολυάριθμες αθλητικές δραστηριότητες της διοργάνωσης χωρίς ανταγωνισμό, με στόχο να ενημερωθούν για τα οφέλη της άσκησης και της Μεσογειακής διατροφής και να ευαισθητοποιηθούν για τη στήριξη της καταπολέμησης της παιδικής παχυσαρκίας.


Φέτος ξεκινάει δυναμικά, καλύτερη από ποτέ, με περισσότερες από 15 δραστηριότητες για όσους θα παραβρεθούν το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου στο Costa Navarino. Φίλοι του αθλητισμού, θα μπορούν και φέτος να απολαύσουν ένα τριήμερο γεμάτο από μοναδικές δραστηριότητες, όπως τρέξιμο, κολύμβηση, tae kwon do, αναρρίχηση, ποδήλατο, pilates, boccia, μπάσκετ και kick boxing ενώ για πρώτη φορά το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και νέες δραστηριότητες όπως SUP, golf, kids athletics, baby swimming, aqua aerobic, καταδύσεις αλλά και μαθήματα χορού!

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει  και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να λάβουν μέρος, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα που είναι διαθέσιμη στο ακόλουθο link: http://activemedia.com.gr/product/navarino-challenge/

Οι συμμετέχοντες στο τρέξιμο θα μπορούν φέτος να επιλέξουν ανάμεσα στις διαδρομές που έχουν χαραχτεί στο μονοπάτι του Τηλέμαχου, των 21,1χλμ (Ημιμαραθώνιος) των 10χλμ και των 5χλμ (τρέξιμο και δυναμικό περπάτημα), ενώ για τα παιδιά θα πραγματοποιηθεί ειδική διαδρομή 1χλμ. Η αφετηρία και ο τερματισμός των διαδρομών τρεξίματος θα είναι κοινός (στο Navarino Dunes του Costa Navarino). 

Οι συμμετέχοντες στην κολύμβηση θα χρειαστεί να διανύσουν την απόσταση του ενός μιλίου (1,6 χλμ) σε μια ξεχωριστή κολυμβητική διαδρομή σχεδιασμένη, στο γραφικό λιμάνι της Πύλου.


Τέλος, οι συμμετέχοντες στο «Navarino Challenge» θα μπορούν να λάβουν μέρος για πρώτη φορά σε αγώνα SUP (Stand Up Paddling) σε μια μοναδική διαδρομή στον όρμο του Ναυαρίνου, που αναδεικνύει την ομορφιά και ιστορικότητα της περιοχής.
         
Εκμεταλλευτείτε τα ειδικά πακέτα διαμονής στo The Westin Resort Costa Navarino που ισχύουν μέχρι τις 30/6/2016 και τα οποία ξεκινούν από 189 ευρώ το δίκλινο με πρωινό, για όσους επιθυμούν να απολαύσουν το πλήρες και πλούσιο πρόγραμμα του «Navarino Challenge» από κοντά. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο της διοργάνωσης Vita N Travel (τηλ: +30 210 3249070) ή να μπείτε στο ακόλουθο link: http://navarinochallenge.com/event_accommodation_in_2016.html

Το «Navarino Challenge» θα πραγματοποιηθεί και φέτος με την υποστήριξη του Costa Navarino και του The Westin Resort Costa Navarino και την στήριξη των Δήμων Πύλου-Νέστορος και Τριφυλίας.


Website: www.navarinochallenge.com
Facebook Page: www.facebook.com/Navarinochallenge
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1575864132703599/
Twitter Account: https://twitter.com/NavarinoC
YouTube Channel: http://www.youtube.com/user/NavarinoChallenge
Google + Account: https://plus.google.com/115165548850159469774/posts
Instagram Page: http://instagram.com/navarinochallenge

Hashtags: #navarinochallenge #costanavarino #eatwell #runwell #livewell


Το Navarino Challenge είναι μία πρόκληση που πρέπει να αποδεχθείς Το Navarino Challenge είναι μία πρόκληση που πρέπει να αποδεχθείς Reviewed by Unknown on 9:27 PM Rating: 5
Powered by Blogger.