Μπαρμπέρικο: Η επιστροφή

Το Barber Stories στον Πειραιά (Κουντουριώτου 165)

Τον τελευταίο καιρό πάρα πολύς κόσμος έχει αλλάξει συνήθειες και διάθεση. Οι νέοι άνθρωποι άρχισαν  να εκτιμούν τις παλιές αξίες και  να αναζητούν στηρίγματα στο παρελθόν. Έτσι δημιουργήθηκε μια νοσταλγική τάση για αντικείμενα, συνήθειες, στέκια, υπηρεσίες.

Κάπως έτσι, εδώ και μερικά χρόνια, δειλά-δειλά κάποιοι  άρχισαν να ψάχνουν τα καλά μπαρμπεράδικα της Αθήνας. Στην αρχή ήταν δυσεύρετα, μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού. Τώρα πια είναι μόδα. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παντού.

Υπέροχος χώρος, από μία άλλη εποχή και φυσικά ξεχωριστές υπηρεσίες

Από την άλλη, νέοι άνθρωποι, αντί να γίνουν κομμωτές προτιμούν να γίνουν μπαρμπέρηδες. Έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους. Φέρνουν νέες ιδέες, νέες υπηρεσίες για τον άνδρα. Σε ένα μπαρμπέρικο τώρα πια δεν πας να κουρευτείς μόνο. Μπορείς να κάνεις από ξύρισμα με κομπρέσες, αποτρίχωση, περιποίηση γενειάδας, μανικιουρ - πεντικιουρ, καθαρισμό προσώπου, μέχρι και μασάζ κεφαλής. Αργά το βράδυ σε κερνάνε και ποτάκι αν θες.

Στα μπαρμπεράδικα ακόμα βρίσκεις εξειδικευμένα προϊόντα ανδρικής περιποίησης, κυρίως φυτικής προέλευσης, όπως ήταν παλιά, με αγνά συστατικά. Μπαίνεις και μυρίζει ο τόπος  vintage μυρωδιές κι αρώματα. Κι όταν βγαίνεις, νιώθεις περιποιημένος, αρωματισμένος και καθαρός, με μια αίσθηση πολυτέλειας που σε κάνει να νιώθεις άλλος άνθρωπος.


Σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα να επισκεφτείτε κι εσείς ένα μπαρμπεράδικο. Θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία.

Στο ρόλο του properman
η Ελένη Μάρρα

(Υπεύθυνη πωλήσεων & marketing 
Marras For Men και ShaveDoctor)
Μπαρμπέρικο: Η επιστροφή Μπαρμπέρικο: Η επιστροφή Reviewed by Unknown on 12:30 PM Rating: 5
Powered by Blogger.