Οι οπαδοί φορούν Ultras Clothes


Το να είσαι οπαδός μίας ομάδας είναι απλώς μία απόφαση. Το να ανήκεις όμως στους Ultras είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Είναι κουλτούρα, τρόπος ζωής που μερικές φορές ξεπερνά τα στενά όρια της ομάδας που υποστηρίζεις. Ζεις και αναπνέεις για το παιχνίδι της Κυριακής αντιμετωπίζοντας την υπόλοιπη εβδομάδα σαν κάτι διαδικαστικό.


Και για να αποφύγουμε τυχόν παρερμηνείες, θα πρέπει πρώτα δώσουμε τον όρισμό των Ultras, που δεν έχουν φυσικά καμία σχέση με τους Hooligans και τα επεισόδια. Ultras είναι ένας τύπος των φιλάθλων που φημίζεται για τον φανατικό τρόπο υποστήριξης του και τους συναντά κανείς σε όλα τα μεγάλα κλαμπ. Η συμπεριφορά τους περιλαμβάνει τη χρήση των εξάρσεων (κυρίως με χορογραφίες tifo) και εμφανίσεις περίτεχνων πανό που έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα η οποία πιστεύουν ότι ενθαρρύνει την ομάδα τους και εκφοβίζει αντίπαλους παίκτες και φιλάθλους.Φυσικά και μπορεί κανείς να βρει βίαιη συμπεριφορά ανάμεσα στους ULTRAS, μα η συντριπτική πλειοψηφία παρακολουθεί τους αγώνες χωρίς να προκαλέσει παρατράγουδα. Σε αντίθεση Hooligans, που προσπαθούν συνήθως να μην αναγνωρίζονται όταν ταξιδεύουν για να αποφευχθεί η ανίχνευσή τους από την αστυνομία, οι Ultras επιδεικνύουν περήφανα τα κασκόλ τους και ονομασία των κλαμπ τους, κατά τις μετακινήσεις τους. Για να είμαστε απόλυτα ακριβείς, τα διακριτικά των ομάδων που υποστηρίζουν βρίσκονται παντού πάνω τους και κυρίως στα ρούχα τους.
Ακόμα λοιπόν και αν υπάρχει κάτι που δεν σου αρέσει στα όσα διάβασες παραπάνω, όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε στο εξής, ότι φορούν ωραία ρούχα. Και τέτοια ρούχα στη χώρα μας μπορείς να βρεις μόνο σε ένα κατάστημα, το Ultras Clothes. Τα παιδιά όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν έκαναν το πάθος τους επάγγελμα και μάλιστα πολύ επιτυχημένα, εισάγοντας ρούχα από όλη τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Ρούχα που αποτελούν την επιτομή του street fashion με μεγάλη δόση ποδοσφαιρικού πάθους που μπορούν να σε συντροφεύσουν τόσο στο γήπεδο, όσο και στην καθημερινότητά σου.

ΦΟΡΜΕΣ, HOODIEST-SHIRTS, ΒΕΡΜΟΥΔΕΣ και ΠΟΛΛΑ ACCESSORIES με τα σήματα των κορυφαίων ομάδων του κόσμου και με διακριτικά Ultras σε περιμένουν τόσο στο κατάστημά τους στο Μοναστηράκι, Ηφαίστου 15 όσο και στην official page τους στο Facebook https://www.facebook.com/ORIGINAL.ULTRAS.CLOTHES/
Οι οπαδοί φορούν Ultras Clothes Οι οπαδοί φορούν Ultras Clothes Reviewed by Unknown on 2:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.