Ο Marras θα σε περιποιηθεί ελληνικά


Για χρόνια ολόκληρα η ανδρική περιποίηση, όπως φυσικά και η γυναίκεια, ήταν πεδίο δόξης λαμπρό για τις ξένες πολυεθνικές και τα χημικά προϊόντα τους, που καταναλώναμε δίχως να έχουμε άλλη επιλογή. Στις μέρες μας και με τον άνδρα να περιποιείται όλο και περισσότερο τον εαυτό του, μία ελληνική εταιρεία έρχεται να κάνει τη διαφορά και να καταλάβει τον χώρο που της αναλογεί στο μπάνιο σας. Ο λόγος για την Marras for men, μία σειρά περιποίησης με vintage προσωπικότητα και καλή σχέση ποιότητας - τιμής.


Εκτός από τα προφανή, που είναι φυσικά κολώνιες και after-shaves, η ελληνική εταιρεία που έχει την έδρα της λίγο έξω από το Λουτράκι, έχει να επιδείξει και μία μεγάλη ποικιλία από σύγχρονα προϊόντα περιποίησης. Έτσι, μπορεί κανείς να προμηθευτεί σαπούνια ξυρίσματος, λάδια γενειάδας και πομάδες εξαιρετικής ποιότητας, φτιαγμένα από φυσικά υλικά που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τον ξένο ανταγωνισμό.


Θα τα βρείτε σε εξιδεικευμένα καταστήματα ανδρικής περιποίησης και κομμωτήρια, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα της εταιρείας στο facebook.
Ο Marras θα σε περιποιηθεί ελληνικά Ο Marras θα σε περιποιηθεί ελληνικά Reviewed by Unknown on 12:26 PM Rating: 5
Powered by Blogger.