Το iGarage θα σου λύσει τα προβλήματα οικονομικά


Ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει κάνει αναγκαία τη χρήση κινητών τηλεφώνων και tablet στην καθημερινότητά μας, τόσο, που σχεδόν δεν μπορούμε να ζήσουμε φυσιολογικά αν αυτές πάθουν κάτι. Μια σπασμένη οθόνη, ένα πρόβλημα στο λειτουργικό ή η χρήση ενός κακόβουλου λογισμικού μπορεί να μας στερήσει την αγαπημένη μας συσκευή για μέρες ακόμα και εβδομάδες, σε περίπτωση που απευθυνθούμε στα εξουσιοδοτημένα service των εταιρειών, με αποτέλεσμα να νιώθουμε «άδειοι» χωρίς αυτές και να ανυπομονούμε να τις ξαναπιάσουμε στα χέρια μας, για να μην αναφέρω και το ότι πολλών από εμάς η δουλειά βασίζεται πάνω τους. Το πρόβλημα αυτό έρχεται να λύσει ένα νέο κατάστημα που άνοιξε τις πόρτες του χθες, το iGarage στο Περιστέρι.


Στον ημιώροφο της Εθνικής Αντιστάσεως 31 (πεζόδρομος Περιστερίου), σε περιμένει ο έμπειρος τεχνικός του καταστήματος για έναν δωρεάν έλεγχο της συσκευής σου. Αφού βρεθεί το πρόβλημα, αναλαμβάνει να το λύσει άμεσα και σε πολύ φιλικές τιμές! Συγκεκριμένα, το κατάστημα προσφέρει αλλαγή οθόνης ή μπαταρίας στη smart συσκευή σου από 19 ευρώ (!) ενώ αναλαμβάνει format του laptop σου και εγκατάσταση των windows 10 με μόλις 19 ευρώ και παράδοση σε τέσσερις ώρες! Εφόσον παραλάβετε την επισκευασμένη συσκευή σας, στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε και πληθώρα αξεσουάρ για όλες τις μάρκες, σε πολύ καλές τιμές και από γνωστές εταιρείες.

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά στις τιμές και στους χρόνους παράδοσης της συσκευής σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στο 2105775290 και στο info@igarage.gr, ενώ το επίσημο site του καταστήματος θα είναι σύντομα on air.
Το iGarage θα σου λύσει τα προβλήματα οικονομικά Το iGarage θα σου λύσει τα προβλήματα οικονομικά Reviewed by Unknown on 4:53 PM Rating: 5
Powered by Blogger.