Φωτογραφικές ιστορίες καταλανικής μαγείας


Όσοι έχουν επισκεφθεί την Βαρκελώνη λένε πως η πόλη αυτή έχει κάτι μαγικό στην ατμόσφαιρα, που μπορεί να σε κάνει να ξεχάσεις όλα σου τα προβλήματα. Με αυτήν τη σκέψη στο μυαλό, ο φωτογράφος Craig Reilly άφησε το Λονδίνο όπου μένει και εργάζεται, αναζητώντας ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα της μεγαλούπολης στους δρόμους μίας από τις λιγότερο φωτογραφημένες πόλεις του κόσμου.

Ως street photographer, φωτογραφίζει πορτραίτα ανθρώπων και μοτίβα της καθημερινότητας. Μετά όμως από έρευνα που έκανε στο internet, εντόπισε ένα μεγάλο κενό όσον αφορά στην δική του τέχνη, στην πόλη της Βαρκελώνης. Αυτό αμέσως του δημιούργησε το ερώτημα πώς θα αντιδρούσαν οι Καταλανοί σε έναν φωτογραφικό φακό που τους πλησιάζει για να τους φωτογραφίσει. Έτσι, αποφάσισε να πάρει το αεροπλάνο και να βρεθεί στην πόλη του Gaudi για να μας χαρίσει μερικές υπέροχες φωτογραφίες, όπως αυτές παρακάτω. Αν τώρα θέλετε περισσότερες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του www.craigreillyphotography.com.


Φωτογραφικές ιστορίες καταλανικής μαγείας Φωτογραφικές ιστορίες καταλανικής μαγείας Reviewed by Unknown on 1:30 PM Rating: 5
Powered by Blogger.