Υποσυνείδητη μετάβαση στην ωριμότητα


Εμπνευσμένα από τα γένια που έχουν κατακλύσει τον ανδρικό πληθυσμό, τα ξεχωριστά πορτρέτα του Mindo Cikanavicius, εξερευνούν την εμμονή των ανδρών με το αξύριστο πρόσωπο. Πρόθεσή του στη σειρά Bubbleissimo είναι να τονίσει ότι τα γένια είναι απλώς ένα trend, κάτι που δεν είναι μόνιμο και μπορεί να χαθεί από τη μια στιγμή στην άλλη.

Ο ίδιος εξηγεί στη σελίδα του: «Εμπνεύστηκα παρατηρώντας το πόσο δημοφιλή έχουν γίνει τα γένια μέσα στο χρόνο. Υπάρχουν παντού, είναι στο πρόσωπό σου. Οι άνδρες τρελαίνονται να τα περιποιούνται και δεν είναι λίγοι αυτοί που κάνουν ακόμα και προσθετική. Μου αρέσουν τα γένια και διατηρούσα γενειάδα για πολλά χρόνια, πριν αποφασίσει το σύνολο των ανδρών ότι είναι cool. Οι σαπουνόφουσκες προέκυψαν από ένα παιδικό παιχνίδι. Όταν τα αγόρια θέλουν να μεγαλώσουν, απλώνουν σαπουνάδα στο πρόσωπό τους, προσποιούμενα ότι έχουν μούσια. Αυτό για ‘μένα απεικονίζει την υποσυνείδητη μετάβαση στην ωριμότητα».

Βρείτε περισσότερα στο www.mindo-c.com.Υποσυνείδητη μετάβαση στην ωριμότητα Υποσυνείδητη μετάβαση στην ωριμότητα Reviewed by Unknown on 6:30 PM Rating: 5
Powered by Blogger.