Τύπωσε video εν κινήσει!

Πόσες φορές δεν έχεις βγάλει μία φωτογραφία με τους φίλους σου και επειδή δεν υπάρχει δίκτυο για να την μοιράσει, τελικά δεν φτάνει ποτέ στο δικό σου smartphone; Ή πόσες φορές έχεις φτάσει στο φωτογραφείο για να τυπώσεις τις ομορφότερες φωτογραφίες σου και περιμένεις μέρες ολόκληρες μέχρι να φτάσουν στα χέρια σου και  μάλιστα με μεγάλο κόστος; Θα μπορούσες ομως ποτέ να τυπώσεις ένα video;  Τις απαντήσεις σε όλα αυτά δίνει το LifePrint.

Πρόκειται για έναν φορητό εκτυπωτή που συνδέεται με τις συσκευές σου και μπορεί να τυπώσει φωτογραφίες τόσο από κινητά και tablets, όσο και από GoPro κάμερες. Τυπώνεις ένα καρέ από ένα βίντεο σαν φωτογραφία και μετά, κρατώντας το smartphone σου μπροστά απ' αυτήν, βλέπεις το βίντεο στην οθόνη με τη βοήθεια της τεχνολογίας augment reality. Μαγικό. 

Πακέτο με τον εκτυπωτή έρχεται και ένα πρόγραμμα για τις δύο δημοφιλέστερες mobile πλατφόρμες, το οποίο σου δίνει την δυνατότητα να επεξεργαστείς τις φωτογραφίες σου πριν τις τυπώσεις. Φυσικά διαθέτει μπαταρία λιθίου που φορτίζει σε μία ώρα περίπου και μία φόρτιση είναι αρκετή για να τυπώσεις 10 έως 15 φωτογραφίες. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία Zero Ink θερμικής εκτύπωσης και μπορείς να τον κάνεις δικό σου μέσω της σελίδας του kickstarter εδώ.
Τύπωσε video εν κινήσει! Τύπωσε video εν κινήσει! Reviewed by Unknown on 10:30 AM Rating: 5
Powered by Blogger.