Τα video games που περιμένουμε το ‘16

Η λίστα φαντάζει ατελείωτη, μα το properman.gr επιλέγει αυτά που δεν κρατιέται να πάρει στα χέρια του και να τα βάλει στο blueray player του ps4

Η περασμένη χρονιά για το gaming μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχημένη, παρόλο που την καλύτερη είδηση την κρατούσε για το τέλος της. Αυτή δεν είναι άλλη από την πτώση της τιμής του Playstation 4 μέσα στα Χριστούγεννα. Αρκετός κόσμος εκμεταλλεύτηκε την προσφορά και το έκανε δικό του, πακέτο με κάποια από τα καλύτερα games. Οι μέρες των γιορτών όμως, ήταν αρκετές για να τερματίσουμε κάποια από αυτά και να αρχίσουμε να ψάχνουμε για τα επόμενα. Για να δούμε, λοιπόν, τι νέο μας επιφυλάσσει το 2016.


Uncharted 4: Among Thieves

Το επιτυχημένο Nathan Drakes Collection μας έκανε να βγάλουμε τα μάτια μας τον περασμένο Νοέμβρη, δημιουργώντας κλίμα για το καλύτερο που έρχεται. Η Naughty Dog το ετοίμαζε χρόνια ολόκληρα και αναμένεται να είναι ένα από τα πιο όμορφα παιχνίδια της νέας χρονιάς. Κλειδί και το δικτυακό του μέρος, που αν κρίνει κανείς από το beta που είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε σαν δώρο από το Collection, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για τον ελεύθερό μας χρόνο. Ανελέητη third person δράση σε έναν κόσμο που φαίνεται να καταστρέφεται ολόκληρος και ο παίκτης παρακολουθεί αποσβολωμένος την καταστροφή του.


The Last Guardian

Το παιχνίδι Θρύλος ξεκίνησε να αναπτύσσεται σαν αποκλειστικότητα για το PS3 αλλά κατέληξε μετά από 7 περίπου χρόνια να είναι ένας από τους πιο αναμενόμενους τίτλους για το PS4. Ένα παιχνίδι stealth με στοιχεία puzzle, που αναλαμβάνεις τον χειρισμό ενός μικρού αγοριού που καβαλάει ένα περίεργο πλάσμα, τον Τρίκο. Κάτι ανάμεσα σε μεγάλο σκυλί και πουλί με απίστευτη δύναμη. Τεράστιο κάψιμο δηλαδή, με την Sony να υπόσχεται πως αυτό που θα δούμε στις οθόνες μας θα κάνει την αναμονή να αξίζει τον κόπο. Για να δούμε, τι θα δούμε.


Street Fighter 5

Εδώ τα πράγματα είναι πιο απλά. Πέρασαν έξι ολόκληρα χρόνια από τη μέρα που η Capcom κυκλοφόρησε το Street Fighter 4 και άνοιξε νέους ορίζοντες στα fighting games. Επιστρέφει δριμύτερη υπόσχεται μία νέα, αξέχαστη εμπειρία, με την πέμπτη και τελευταία όπως διατείνεται, συνέχεια του επιτυχημένου francise. Το παιχνίδι θα είναι σαφώς πιο εύκολο για τους νέους παίκτες, με τα combos να γίνονται με μερικά κλικ στα κουμπιά, ενώ μεγάλη βάση έχει δώσει και στο δικτυακό. Η εταιρεία έτρεξε αρκετές μεγάλες beta προκειμένου να καταφέρει να φτιάξει ένα παιχνίδι σταθερό, ενώ η υπόσχεση για νέους χαρακτήρες ανά τακτά χρονικά διαστήματα απογειώνει το replayability.


DOOM

Ένα ακόμα franchise που έρχεται να μας θυμίσει τα παιδικά μας χρόνια. Η Bethesda υπόσχεται να μας βάλει να φορέσουμε ξανά τις virtual μπότες μας και να οργώσουμε τους λαβύρινθους με στόχο να αφανίσουμε κάθε δαίμονα που θα εμφανιστεί μπροστά μας. Σύμφωνα με την εταιρεία, το gameplay θα παραμείνει στα standart που μας έχει συνηθίσει η σειρά, αλλά με απίστευτα γραφικά που θα κάνουν την ενασχόλησή μας με το παιχνίδι εφιάλτη. Ας ελπίσουμε ότι όλα αυτά θα γίνουν πραγματικότητα και σύντομα θα πάρουμε το ηλεκτρικό μας πριόνι για να τιμωρήσουμε αυτά τα τέρατα.


Dark Souls 3

Ο Miyazaki έκανε ένα μικρό διάλειμμα για να μας προσφέρει το υπέροχο Bloodborne, αλλά επέστρεψε στην ομάδα του Dark Souls για την τρίτη συνέχεια της σειράς και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Στις αποσκευές του πήρε όλα όσα έμαθε από το πιο επιτυχημένο RPG του PS4 και ετοιμάζεται να δώσει ένα ακόμα διαμάντι. Ένα μεγαλύτερο παιχνίδι, με τεράστιους κόσμους για εξερεύνηση, απίστευτα γραφικά και μνημειώδη ανταγωνισμό ακόμα και όταν αντίπαλος είναι η κονσόλα. Σίγουρα ένα από τα πιο αναμενόμενα games για το σύστημα της Sony
Τα video games που περιμένουμε το ‘16 Τα video games που περιμένουμε το ‘16 Reviewed by Unknown on 7:16 PM Rating: 5
Powered by Blogger.