Το μικρότερο ακουστικό στον κόσμο

Το πιο δημοφιλές αξεσουάρ για το κινητό μας τηλέφωνο μετά από τις θήκες και τις ζελατίνες προστασίας, είναι σίγουρα το bluetooth ακουστικό καθώς, εκτός από το ότι είναι ο μόνος νόμιμος τρόπος για να μιλήσουμε στο αυτοκίνητο, μας αφήνει και τα χέρια ελεύθερα για άλλες εργασίες.Τον τελευταίο καιρό τα bluetooth γίνονται ολοένα και μικρότερα, μα η αλήθεια είναι πως δεν έχουν φτάσει ακόμα στα επίπεδα ευχρηστίας που θα θέλαμε, αφού τα περισσότερα είναι μεγάλα ή δύσχρηστα λόγω των καλωδίων που έχουν. Η λύση στο πρόβλημα αυτό είναι το Dot.

Είναι, σύμφωνα με τα όσα λέει η εταιρεία, το μικρότερο ακουστικό που κυκλοφορεί και μικρότερο δύσκολα θα φτιαχτεί ποτέ. Το Dot μπαίνει απευθείας μέσα στο αυτί, με έναν τέτοιο τρόπο που δεν περισσεύει τίποτα που να προκαλεί ενόχληση. Συνδέεται απευθείας με πολλές συσκευές, η μπαταρία του διαρκεί από 6 έως εννέα ώρες, ενώ για μία πλήρη φόρτιση χρειάζονται μόλις 30 λεπτά.

Θα το βρείτε στην σελίδα του Indiegogo εδώ.Το μικρότερο ακουστικό στον κόσμο Το μικρότερο ακουστικό στον κόσμο Reviewed by Unknown on 10:30 AM Rating: 5
Powered by Blogger.