Ο Street Radio LIVE στα Public Πειραιά


Αν ασχολείσαι με την alternative μουσική σκηνή, το θέατρο, τα εικαστικά, αν διαβάζεις βιβλία και ψάχνεσαι γενικότερα, είναι δύσκολο να μην έχεις ακούσει για το Street Radio.

Πρόκειται για ένα web radio διαφορετικό, από την άποψη πως συνδυάζει ένα άρτιο και πολυσυλλεκτικό ραδιοφωνικό πρόγραμμα που μεταδίδεται ζωντανά από το πρωί μέχρι το βράδυ, με ένα ολοκληρωμένο site που ενημερώνει του αναγνώστες – ακροατές για όλα τα πολιτιστικά δρώμενα. Με άλλα λόγια, προσφέρει μια διττή εμπειρία στον χρήστη, παρέχοντάς του ποιοτικές εκπομπές, μαζί με ενημέρωση και κριτικές για θέατρα και LIVE καθώς και συνεντεύξεις καλλιτεχνών.
Μέσα σε όλα αυτά, κάθε εβδομάδα ο Street Radio χαρίζει στους ακροατές του πάνω από 100 προσκλήσεις για θέατρα, μουσικές σκηνές και άλλα events. Συνολικά, μέχρι στιγμής πρέπει να έχουν κληρωθεί γύρω στις 10.000 προσκλήσεις!
Τίποτα όμως δεν θα ήταν το ίδιο, χωρίς τους ανθρώπους πίσω από το λογότυπο. Σαράντα τέσσερις τρελοί τρελοί παραγωγοί, σαράντα τέσσερις άνθρωποι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους, ενώνονται μέσα από την αγάπη τους για το ραδιόφωνο, τη μουσική και τις λέξεις και δημιουργούν, καθένας από μόνος του και όλοι μαζί, αυτό που οι ίδιοι θα ήθελαν να ακούσουν.
Σου ακούγονται όλα πολύ ιδανικά ε;
Μπορείς να τα δεις με τα μάτια σου από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, στα Public του Πειραιά. O Street Radio, μαζεύει τα μπαγκάζια του και κατασκηνώνει στο Public Café από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ. 

Street Radio – Ο δρόμος σου είναι εδώ
Ο Street Radio LIVE στα Public Πειραιά Ο Street Radio LIVE στα Public Πειραιά Reviewed by Unknown on 5:57 PM Rating: 5
Powered by Blogger.