Σώσε το κινητό σου, μπορείς…
Η τεχνολογία είναι σπουδαία στις μέρες μας και μας λύνει τα χέρια, αντικαθιστώντας πολλά από τα παραδοσιακά εργαλεία που κουβαλούσαμε κάποτε μαζί μας. Αυτό βέβαια, εκτός από τα θετικά που όλοι γνωρίζουμε, έχει και ένα μεγάλο αρνητικό. Σε περίπτωση που συμβεί κάποιο ατύχημα στη συσκευή μας, χάνουμε όλα αυτά τα καλούδια που έχουμε συνηθίσει. Το properman.gr, θα προσπαθήσει να δώσει λύσεις σε βασικά προβλήματα που μπορούν να προκύψουν από ατύχημα και συγκεκριμένα, βλάβες που προκαλούνται από πτώση.


Η πτώση σε νερό
Σίγουρα θα πρέπει να βγάλετε αμέσως το κινητό σας από το νερό. Αν είναι ακόμα ανοιχτό, κρατήστε πατημένο το κουμπί που το ενεργοποιεί προκειμένου να κλείσει και να αποφευχθεί το βραχυκύκλωμα. Σκουπίστε το όσο καλύτερα γίνεται με μία στεγνή πετσέτα και τρέξτε στην κουζίνα. Γεμίστε ένα αρκετά μεγάλο δοχείο με ρύζι και αφήστε το κινητό μέσα σε αυτό για ένα βράδυ. Το ρύζι θα τραβήξει την υγρασία και η τύχη σας θα χαμογελάσει. Το κινητό σας θα επιστρέψει στην αρχική του κατάσταση.


Έπεσε και η οθόνη έκανε γραμμή
Η πτώση με την οθόνη κάτω, συχνά καταστρέφει το κινητό παντελώς, μα υπάρχουν και περιπτώσεις που αφήνει μόνο μία μονόχρωμη γραμμή κατά μήκος της. Αν σας έχει τύχει κάτι τέτοιο, καλό είναι να καλύψετε πρώτα το προβληματικό μέρος της οθόνης με μία μονωτική ταινία ώστε να αποφευχθεί η περαιτέρω καταστροφή της από το πέρασμα των δακτύλων σας. Σίγουρα το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει, αλλά θα σας δώσει λίγο χρόνο να ψάξετε την φθηνότερη δυνατή λύση για την επισκευή του.


Καμένο pixel
Η σύγχρονη μαζική παραγωγή συχνά βγάζει προβληματικές οθόνες και καμένα pixel κάνουν την εμφάνισή τους σε αυτές. Σε αυτή την περίπτωση, δεν μιλάμε στην ουσία για πρόβλημα, δεδομένου ότι η οθόνη είναι πλήρως λειτουργική. Παρά ταύτα φαίνεται άσχημη. Η λύση είναι απλή. Με τη μύτη ενός λεπτού μαρκαδόρου ασκήστε πίεση στην οθόνη και σιγά σιγά προσπαθήστε να μετακινήσετε το pixel στο πάνω μέρος της. Δεν πετυχαίνει σε όλους, μα αξίζει η προσπάθεια.
Σώσε το κινητό σου, μπορείς… Σώσε το κινητό σου, μπορείς… Reviewed by Unknown on 10:30 AM Rating: 5
Powered by Blogger.