Το playr θα σε στείλει γήπεδο


Μία νέα ελληνική εφαρμογή, υπόσχεται να σε βοηθήσει να βρεις το επόμενο γηπεδάκι 5x5 που θα φιλοξενήσει τα ποδοσφαιρικά σου όνειρα, έστω και αν αυτά περιορίζονται στο να περάσεις καλά με τους φίλους σου


Το ποδόσφαιρο είναι αναμφισβήτητα ο βασιλιάς των σπορ και δεν υπάρχει κάποιος από εμάς που δεν έχει ματώσει τα γόνατα στις αλάνες. Στις μέρες μας όμως, οι αλάνες σπανίζουν και έχουν αντικατασταθεί από γηπεδάκια 5x5. Ναι, αυτά που κάποτε φυτρώνανε σαν τα μανιτάρια αλλά, παρά το γεγονός ότι ήταν τόσα πολλά, πάλι δυσκολευόσουν να βρεις διαθέσιμο κάποιο απ’ αυτά για να φιλοξενήσει τις ποδοσφαιρικές εμπνεύσεις της παρέας σου. Το πρόβλημα διέγνωσε η ομάδα ανάπτυξης του playr και έφτιαξε μία εφαρμογή για κινητά που υπόσχεται λύση, αν κατοικείς σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.
Τι κάνει το playr

Η ομάδα του Playr έκανε μια έρευνα και διαπίστωσε πως κατά μέσο όρο ξοδεύουμε 5 λεπτά στο Google και κάνουμε 3 τηλεφωνήματα σε γηπεδάκια για να κάνουμε μια κράτηση. Οι λόγοι κυρίως έγκεινται στην έλλειψη πληροφόρησης για τη διαθεσιμότητα ,καθώς επίσης και στη σημαντική έλλειψη ενημέρωσης για τις εγκαταστάσεις στις οποίες θέλουμε να παίξουμε (πχ. ποιότητα τάπητα, αποδυτήρια, εξοπλισμός κτλ.)
Η καινοτόμος εφαρμογή για smartphones, Playr, ήρθε για να λύσει τα παραπάνω προβλήματα.  Μέσα από τη ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή Playr, ο κάθε χρήστης μπορεί να δει τη διαθεσιμότητα από όλα τα γηπεδάκια σε συγκεκριμένη περιοχή που τον ενδιαφέρει. Έπειτα, μπορεί να δει βαθμολογίες για τις εγκαταστάσεις από άλλους χρήστες, πληροφορίες για την κάθε εγκατάσταση και να κάνει την κράτησή του δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση. Στη συνέχεια, μπορεί να προσκαλέσει τους φίλους του μέσω Facebook για να τους ενημερώσει το πότε και το πού παίζουν.  Επιτέλους η διοργάνωση φιλικών αγώνων έγινε πλέον θέμα λίγων δευτερολέπτων!
Στόχος η σύντομη κράτηση

«Είμαστε εδώ για να κάνουμε τη ζωή σας πιο εύκολη όσον αφορά στο ποδόσφαιρο. Απολαύστε τον αγώνα και ξεχάστε το δύσκολο έργο της διοργάνωσης του. Αφήστε μας να σας εξυπηρετήσουμε στη διοργάνωση του επόμενού σας αγώνα και επικεντρωθείτε στο παιχνίδι!», λένε χαρακτηριστικά οι δημιουργοί της.
Ένας από τους συνιδρυτές της εφαρμογής, ο Ηλίας Παντελάκης, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ανάπτυξη της εφαρμογής έγινε σε συνεργασία με τα περισσότερα γηπεδάκια στην Ελλάδα, ακριβώς για να ανταποκριθεί στις ανάγκες όλων των παικτών αλλά και των ιδιοκτητών των εγκαταστάσεων».  Ο Νίκος Λινάκης, επίσης συνιδρυτής της εφαρμογής, εξηγεί πως «Η τεχνολογία πίσω από την εφαρμογή επιτρέπει στον χρήστη να κάνει την κράτησή του σε όσο το δυνατό συντομότερο χρονικό διάστημα και με τα λιγότερα κλικ στην οθόνη του κινητού του». Τέλος, ο τρίτος συνιδρυτής του Playr, Γιώργος Σωτηρόπουλος, επισημαίνει: «Η δυνατότητα του χρήστη να βαθμολογεί το κάθε γηπεδάκι, βοηθά στο να μπορεί ο καθένας να επιλέξει οποιαδήποτε στιγμή την εγκατάσταση που τον βολεύει με βάση την ποιότητα».
Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη, δωρεάν, μέσω του App Store της Apple για κινητά iPhone, και του Google Play για συσκευές με λογισμικό Android. Αρχικά συνεργάζεται με γήπεδα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ σιγά σιγά θα «ξεκλειδώσει» και άλλες πόλεις. Επίσης, όπως μας εκμυστηρεύτηκαν, στο μέλλον η εφαρμογή θα έχει πολλές περισσότερες δυνατότες για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου.


Περισσότερες πληροφορίες στο: get.playrapp.com
 
 
Playr – [Google Play Link]

Playr – [App Store Link]Το playr θα σε στείλει γήπεδο Το playr θα σε στείλει γήπεδο Reviewed by Unknown on 11:21 AM Rating: 5
Powered by Blogger.