Τα 5 αρώματα που θα την ξετρελάνουν
Το συντακτικό επιτελείο του properman.gr ανέθεσε σε μία γυναίκα να γράψει τα ανδρικά αρώματα που έχουν μείνει ανεξίτηλα στη… μύτη της.

Αγαπητοί propermen, όσο κι αν περιποιείστε την κόμη σας και φροντίζετε το six pack σας, εάν δεν έχετε επενδύσει στο σωστό άρωμα, το έχετε χάσει το παιχνίδι. Κι αυτό γιατί, με το πέρασμα των χρόνων, μια γυναίκα μπορεί να ξεχάσει τη γράμμωση, το στυλ, ακόμα και τα λόγια σας(!), μα πότε, μα ποτέ, δεν θα ξεχάσει την κολόνια σας. Συνδέουμε τη μυρωδιά σας με τόπους, γεγονότα και περιόδους της ζωής μας ολόκληρες. Έτσι κι αλλιώς, η όσφρηση και η γεύση είναι οι δύο αισθήσεις οι πιο συγγενείς με τη μνήμη και τη συναισθηματική νοημοσύνη, οπότε υποθέτουμε ότι το ίδιο συμβαίνει και με σας – αν και πολλές φορές υστερείτε σε συναισθηματισμούς και ξεχειλίζετε… τεστοστερόνη. Ας περάσουμε στο προκείμενο, όμως:BODY KOUROS by YVES SAINT LAURENT
Ανατολίτικο, πικάντικο, ασυνήθιστο και ιδιαίτερο. Όσο κι αν έχει πολυφορεθεί, εξακολουθεί να ερεθίζει τα ρουθούνια μας.

LE MALE  by JEAN PAUL GAULTIER

Γλυκό, βαθύ και χαρακτηριστικό. Διαρκεί πολύ πάνω σας και μια ζωή στη μνήμη μας. Αρχίζουμε να υποψιαζόμαστε ότι έχει φερομόνες. Μάλλον έχετε καταλάβει κι εσείς ότι μας αρέσει, γι’ αυτό το επιλέγετε ολοένα και περισσότεροι. Ε, μπράβο σας, λοιπόν!


WOOD by DSQUARED

Η σειρά wood κυκλοφόρησε πριν λίγα μόλις χρόνια, αλλά δεν άργησε να γίνει κλασσική. Με βάση τον κέδρο και άλλα συστατικά που θυμίζουν…δάσος, μυρίζει φύση και αποπνέει κάτι ανδρικό και πρωτόγονο. Χωρίς πλάκα.


Paco Rabane by Paco Rabane
Όσα αρώματα κι αν βγάλει η συγκεκριμένη εταιρία, νομίζουμε πως κανένα δε θα αντικαταστήσει επάξια το ομώνυμο άρωμα του 1973. Αντρίλα και βαρβατίλα, κι ας κάνουμε τις δύσκολες.


TERRE D’HERMES by HERMES
Απλό, γλυκόπικρο κι αρρενωπό, χαρακτηρίζει όποιον το φοράει, ακόμα κι αν την πρώτη φορά που θα το μυρίσουμε μας φανεί παράξενο. Δεν είναι παράξενο, είναι μοναδικό και δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

Υπενθύμιση: το πιο τέλειο άρωμα, όμως, δεν πωλείται σε κανένα μπουκαλάκι. Είναι η ίδια, η φυσική μυρωδιά σας.
Τα 5 αρώματα που θα την ξετρελάνουν Τα 5 αρώματα που θα την ξετρελάνουν Reviewed by Unknown on 2:30 PM Rating: 5
Powered by Blogger.