Το μοναδικό καλώδιο που χρειάζεσαι


Στην εποχή των συσκευών όπως η δική μας, το σύγχρονο σπίτι θυμίζει κάτι από χάος. Καλώδια παντού, για να φορτίσεις ό,τι βοηθάει τη ζωή σου να γίνει καλύτερη. Μία τάξη σε όλο αυτό έρχεται να βάλει με τον καλύτερο τρόπο, μία πατέντα που έκανε την εμφάνισή της στο kickstarter πρόσφατα, το καλώδιο AnyLink.
Το συγκεκριμένο καλώδιο δεν είναι σαν τα άλλα, μεταξύ μας όμως, δεν κάνει και κάτι μαγικό. Κάνει απλά αυτό που υπόσχεται, συνδέει δηλαδή τα πάντα με τα πάντα. Συγκεκριμένα, με τον κατάλληλο αντάπτορα μπορείτε φορτίσετε οποιοδήποτε σύγχρονο κινητό ή tablet, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να κάνετε συγχρονισμό με τον υπολογιστή σας. Αυτό όμως που το κάνει μοναδικό, είναι ότι μπορείτε να μοιραστείτε την μπαταρία σας με άλλες συσκευές. Δηλαδή, αν έχεις ένα tablet και ένα κινητό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την μεγαλύτερη μπαταρία του πρώτου για να φορτίσεις το δεύτερο! Η καμπάνια κλείνει σε λίγες μέρες, οπότε αν το χρειάζεστε, τρέξτε να προλάβετε.
Θα το βρείτε εδώ.Το μοναδικό καλώδιο που χρειάζεσαι Το μοναδικό καλώδιο που χρειάζεσαι Reviewed by Unknown on 10:30 AM Rating: 5
Powered by Blogger.