Έρωτας με την πρώτη … γκαζιάΔεν είναι λίγες οι φορές που οι γυναίκες αναρωτιούνται γιατί εμείς οι άνδρες αγαπάμε τόσο πολύ τα αυτοκίνητά μας. Σε τέτοιο σημείο μάλιστα, που πολλές φορές δείχνουμε να τα προσέχουμε περισσότερο από αυτές. Σε αυτή τη γυναικεία ερώτηση θα προσπαθήσει να απαντήσει το properman, για να έχεις κι εσύ κάποια επιχειρήματα την επόμενη φορά που θα βρεθείς να απείλησε από τα γυναικεία πυρά.
Αίσθηση ελευθερίας
Τα δίνει πρώτα απ’ όλα το αυτοκίνητο που δεν μπορούν να δώσουν οι γυναίκες. Η απάντηση είναι απλή. Μία αίσθηση ελευθερίας, κάτι που αναγνωρίζουν ακόμα και οι ίδιες, μα δεν θέλουν να το παραδεχθούν. Αυτή προκύπτει κατά κύριο λόγο, από το ότι είσαι ο μόνος αφέντης της μηχανής που βρίσκεται κάτω από τα πόδια σου. Και είναι λογικό για έναν άνδρα που ζει στις μέρες μας, η αίσθηση αυτή να είναι περισσότερο απαραίτητη από ποτέ. Αν διαφωνεί κάποιος, ας κοιτάξει τις συνθήκες του σύγχρονου τρόπου ζωής και θα αλλάξει γνώμη άμεσα.


Πιο «άνετο» από μία γυναίκα
Για τον άνδρα το αυτοκίνητο είναι προέκταση του εαυτού του. Χτίζει μία σχέση μαζί του και την αναπτύσσει προσθέτοντάς του αξεσουάρ, φροντίζοντάς το, αγαπόντας το. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ένας άνδρας βρίσκει πιο εύκολα λέξεις για να περιγράψει το πώς νιώθει με το αυτοκίνητό του, παρά για την γυναίκα που τον συντροφεύει. Μάλιστα έρευνες μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών, έχουν αποδείξει πως ο άνδρας οδηγώντας έχει μία αίσθηση χαλαρότητας, πως δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν, ενώ συχνά ταυτίζουν τη δύναμή τους, με την ιπποδύναμη της μηχανής. Δεν είναι τυχαίο ότι συχνά ακούς άνδρες να ηδονίζονται στον ήχο του τούρμπο, ενός ήχου, που κατά γενική ομολογία μοιάζει με την ηλεκτρική σκούπα.Η όψη χαρακτηρίζει και την οδήγηση
Όχι, δεν είναι κανένας, μαζοχιστής, ούτως ώστε να πλένει το αυτοκίνητό του, Κυριακή πρωί. Τη μοναδική μέρα δηλαδή που μπορεί να διαβάσει ένα περιοδικό και να πάει για ένα καφέ χωρίς να έχει το άγχος της καθημερινότητας. Το αυτοκίνητο, πρέπει να δείχνει απολαυστικό, για να είναι απολαυστική και η οδήγησή του, τελεία και παύλα. Γι’ αυτό ο άνδρας ξοδεύει εκεί την ενέργειά του, ενώ η γυναίκα όχι. Νιώθει ότι είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να συντηρήσει σε καλή κατάσταση, να το φροντίσει. Ενώ από την άλλη η γυναίκα έχει δεκάδες ερεθίσματα για να δείξει στοργή και προσοχή, από τα παιδιά της και τις δουλειές του σπιτιού έως τον άνδρα της. Και όσο αυτό συνεχίζει να ισχύει, χιλιάδες λίτρα νερού θα χύνονται τα κυριακάτικα πρωινά στους δρόμους και τα γκαράζ όλου του κόσμου. Όχι πως αν θέλετε να το πλύνετε εσείς κορίτσια, σαν την κυρία από κάτω, εμείς θα πούμε όχι.

Έρωτας με την πρώτη … γκαζιά Έρωτας με την πρώτη … γκαζιά Reviewed by Unknown on 7:36 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.