Τα έξι απαραίτητα εργαλεία


Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά και σαν σωστός άνδρας, είσαι υποχρεωμένος να είναι κατά το ήμισυ, τουλάχιστον, άρχοντας. Δεν αρκεί να κάνεις μπάνιο και να λούζεις τα μαλλιά σου αρκετά συχνά, μιας και οι γυναίκες έχουν πλέον πολλές περισσότερες απαιτήσεις, από ότι μία δεκαετία πριν. Γι’ αυτό το properman κάνει έναν μικρό οδηγό για τα εργαλεία που θα πρέπει να έχεις πάντα στο νεσεσέρ σου, εκτός από τα βασικά, όπως ηοδοντόβουρτσα, για να είσαι πάντα έτοιμος να έρθεις αντιμέτωπος με μία εκπρόσωπο του αντίθετου φύλου.
Λίμα

Ναι καλά διαβάσατε, λίμα. Άσε το νυχοκόπτη σπίτι, για τη χοντρή δουλειά. Στο νεσεσέρ χρειάζεσαι ένα εργαλείο που θα λύσει άμεσα το πρόβλημα, ενός σπασμένου ή δαγκωμένου νυχιού (ας παραδεχθούμε ότι όλοι το κάνουμε).


Τρίμερ

Ένα τρίμερ είναι πάντα χρήσιμο, για να βελτιώσει την αισθητική εικόνα της γενειάδας σου, που είναι αρκετά σημαντική. Παράλληλα βοηθάει και στην περιποίηση των μαλλιών, ενώ αφανίζει και τις τρίχες στη μύτη.Ξυράφι

Ακόμα και αν δεν προτιμάς το εντελώς ξυρισμένο look, ένα ξυράφι πάντα χρειάζεται. Αν τώρα πρόκειται να ξυριστείς θα χρειαστείς αρκετά περισσότερα, μα αυτό σίγουρα δεν μπορείς να το παραλήψεις.


Αιμοστατικό στικ

Η διαδικασία του ξυρίσματος, ειδικά όταν αυτή γίνεται κάτω από την πίεση του χρόνου συχνά αφήνει ορατά τα σημάδια της. Για να μην τρέχεις με ένα τόνο χαρτί τουαλέτας μέσα στο σπίτι, ένα τέτοιο στικ είναι απαραίτητο, όταν κοπείς.


Τσιμπιδάκι

Όχι δεν θα βγάλεις τα φρύδια σου, ηρέμησε. Έχει πολλές χρήσεις το τσιμπιδάκι και αν διαφωνείς δεν έχεις παρά να ρίξεις μία ματιά στα αυτιά σου, ή κάτω από τα μάτια. Εκεί το ξυράφι απαγορεύεται.


Βούρτσα ή τσατσάρα

Κανονικά δεν θα έπρεπε κανείς να κάνει βήμα χωρίς αυτή. Είναι σημαντικό να δείχνεις καλοχτενισμένος και σε αυτό θα σε βοηθήσει η τσατσάρα σου. Βέβαια δεν κάνουν όλες για όλα τα χτενίσματα γι’ αυτό επέλεξε με προσοχή μία.
Τα έξι απαραίτητα εργαλεία Τα έξι απαραίτητα εργαλεία Reviewed by Unknown on 8:00 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.