10 τρόποι να την κερδίσεις…και δεν εννοούμε αυτήν που φαντάζεσαι. Μιλάμε για τη γυναίκα που καθορίζει τη μοίρα σου χωρίς να το πάρεις χαμπάρι, τον άνθρωπο πίσω από τις κάμερες. Την πεθερά σου. Αν δεν την κερδίσεις τα προβλήματα θα είναι συνεχή ενώ αν κατακτήσεις μια θέση στην καρδιά της, η ζωή σου θα είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Παρακάτω αναφέρουμε τα κόλπα που θα κάνουν αυτή τη σχέση, από σχέση μίσους, πάθους – με την καλή την έννοια.


1.     Ο πρώτος τρόπος να τη μαγέψεις είναι να δείχνεις με κάθε τρόπο ότι η κορούλα της είναι ό,τι καλύτερο σου έχει συμβεί, αφού μια τέτοια πριγκίπισσα δεν τη βρίσκεις κάθε μέρα. Δεν παινεύεις μόνο το παιδί της, αλλά κι εκείνη. Κάποιος την ανέθρεψε ώστε να γίνει τέτοιο σπάνιο κορίτσι. Κόλπο – συνειρμός, το ‘πιασες;

2.     Εδώ ζητάμε την αμέριστη προσοχή σου. Ενώ πρέπει να δείχνεις ότι σαν τη δικιά σου δεν έχει, πρέπει ταυτόχρονα να φαίνεται κι ότι την έχεις σκίσει τη γάτα. Ότι έχεις τον έλεγχο, ότι είσαι ο άντρας ο σωστός ο properman. Η πεθερά σου θα σκεφτεί «επιτέλους βρήκε τον δάσκαλό της», θα παραδεχτεί δημόσια ότι η κόρη της ώρες-ώρες κάνει σαν κακομαθημένο και θα σου βγάλει το καπέλο που της έχεις βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι. Δώσε πόνο! Οι κανόνες ένα και δύο συνδυασμένοι, αγγίζουν τα όρια της σχιζοφρένειας και της σχιζοειδούς συμπεριφοράς. Είναι, όμως, τα πιο δυνατά σου όπλα.

3.     Be large. Ακόμα κι αν η δικιά σου κυκλοφορούσε με τρύπιες κάλτσες, αν η πεθερά σου εντοπίσει με τις διακριτικές της κεραίες δείγματα… τσιγκουνιάς (που στην πραγματικότητα θα είναι σύνεση κι όχι γυφτιά) δεν θα παραλείψει να σκεφτεί και να πει – αν όχι σε εσένα, σε οοόλους τους άλλους, στανταράκι – «που εγώ την είχα στο παλάτι και τώρα αυτός το έχει στη στέρηση το κοριτσάκι μου» , λες και την εχεις κωσταλέξη και της πετάς τροφή δυο φορές τη μέρα.

4.    Και του σαλονιού και του λιμανιού: καλή η καλλιέργεια και τα πτυχία, όταν όμως δεις μπαλίτσα με τον πεθερό ρίξε και κανένα (light) μπινελίκι. Θα της θυμίσεις άντρα παλαιάς κοπής και θα νιώσει αυτομάτως ασφάλεια. Το ίδιο θα αισθανθεί και η κόρη της. Με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια.

5.     Δώσε της την πρέπουσα σημασία. Μην της δείχνεις ότι βαριέσαι όταν σου λέει ιστορίες του προηγούμενου μισού του αιώνα.
6.     Είθισται οι γυναίκες να σηκώνουν το σταθερό τηλέφωνο, ειδικά όταν καλούν τα σόγια. Δεν σε συμβουλεύουμε, λοιπόν, να το σηκώνεις εσύ κάθε φορά που βλέπεις στην αναγνώριση τον αριθμό του υποχθόνιου πλάσματος, αλλά μια στο τόσο. Λες ένα γεια στα γρήγορα γιατί έχεις φέρει απ ’το γραφείο δουλειά για το σπίτι και το δίνεις στην κόρη της. Και properman κουβαλητής δουλευταράς και νοιάζεσαι για την πεθερά σου.

7.     Κάνε χιούμορ ελεύθερα. Εντάξει, μην πεις ό,τι πιο κάφρικο έχεις στο μενού σου, απλώς κάνε πλάκα. Εκείνη θα χαχανίζει και θα σκέφτεται ότο η κόρη της γελάει συνέχεια και δεν βαριέται ποτέ.

8.    Τα δώρα που κάνεις στη γυναίκα σου πρέπει να είναι είτε ακριβά είτε ρομαντικά. Κανόνας combo για να σκλαβώσεις και τις δύο. Θέλουν τα δώρα όχι τόσο για να τα χρησιμοποιούν, όσο για να τα δείχνουν και πρέπει να είναι περήφανες για τις επιλογές σου.

9.     Μην την κάνεις να νιώσει ποτέ μα ΠΟΤΕ ότι την αφήνεις στην απ’ έξω. Θα νιώσει ότι της έκλεψες την κόρη της και τώρα την απομονώνεις και θα αρχίσουν να ξετυλίγονται μπροστά σου σκηνές από αρχαιοελληνική τραγωδία. Λέγε σε όλα ναι ή μένε αμέτοχος κι άσε στη γυναίκα σου τη βρώμικη δουλειά.

10. Να είσαι καλός πατέρας. Και για το παιδί και για σένα και για τη γυναίκα σου και για κείνην. Είναι ο κανόνας που σου αρέσει να τηρείς και δεν τον ακολουθείς από υποχρέωση – θέλεις όντως να είσαι proper πατέρας. Ταυτόχρονα, όμως, κερδίζεις και τη θέση στο βάθρο.

Οι πεθεροί είναι ακόμη πιο απόκοσμα πλάσματα. Θα μιλήσουμε και γι’ αυτούς σύντομα. Μέχρι τότε κάνε υπομονή και μην τους πας πολύ κόντρα. Για το καλό σου.
10 τρόποι να την κερδίσεις   10 τρόποι να την κερδίσεις Reviewed by Unknown on 8:30 PM Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.